Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Ο ιστότοπος psychoanalyst.gr (στο εξής “Ιστότοπος”) ανήκει στον ψυχίατρο Νικόλαο Μοσχόπουλο, με διεύθυνση Εγνατία 64 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624, Α.Φ.Μ. 120785407, Δ.Ο.Υ. Α’ Θεσσαλονίκης και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@psychoanalyst.gr . Για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο οφείλετε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες «Όρους Χρήσης» και την «Πολιτική Απορρήτου».

Το παρόν αποτελεί νομικό έγγραφο το οποίο δεσμεύει εσάς που πλοηγείστε στον Ιστότοπο. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρόντες όρους με προσοχή. Εφόσον τελικά αποφασίσετε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας θεωρούμε ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους του παρόντος. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε είτε με τους παρόντες όρους είτε με την Πολιτική Απορρήτου, οφείλετε να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Γενικοί όροι

Ο Ιστότοπος έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Όρους Χρήσης» ή/και την «Πολιτική Απορρήτου» οποιαδήποτε στιγμή, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του. Ο Ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον Ιστότοπο και τις υπηρεσίες του οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς ευθύνη.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Ο Ιστότοπος παρέχει αποκλειστικά πληροφορίες σχετικά με το βιογραφικό και τις υπηρεσίες που παρέχει ο ψυχίατρος Νικόλαος Μοσχόπουλος, όπως επίσης δημοσιεύει άρθρα, φωτογραφίες, αποσπάσματα ήχου ή βίντεο που σχετίζονται με τις προαναφερόμενες υπηρεσίες και την ψυχική υγεία γενικότερα.

Τυχόν πληροφορίες που προέρχονται από τρίτα μέρη (π.χ. άρθρα άλλων προσώπων) συνιστούν έκφραση προσωπικών απόψεων των προσώπων αυτών. Ο Ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους πληροφορίες.

Το περιεχόμενο του Ιστοτόπου δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να θεωρηθεί παροχή η πρόταση ιατρικής συμβουλής. Κανένα από τα περιεχόμενα του Ιστοτόπου δεν δηλώνει ούτε εγγυάται ότι κάποια συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη, ασφαλής και αποτελεσματική για εσάς.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του Ιστοτόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του ιστότοπου.

Τα σήματα που περιλαμβάνονται στον παρόντα Ιστότοπο αποτελούν καταχωρημένα σήματα του Ιστοτόπου και ανήκουν στον ψυχίατρο Νικόλαο Μοσχόπουλο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των σημάτων χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή του. Τα παραπάνω ρυθμίζονται και προστατεύονται από το πεδίο εφαρμογής του νόμου 2121/93, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα

Σύνδεσμοι στον δικτυακό τόπο www.psychoanalyst.gr

Είναι πιθανό να υπάρξουν παραπομπές σε ιστότοπους τρίτων με τη χρήση συνδέσμων (links), προς το σκοπό της διευκόλυνσης των χρηστών της πλατφόρμας και της ιστοσελίδας. Οι ιστότοποι στους οποίους γίνεται παραπομπή υπόκεινται στους δικούς τους όρους χρήσης. Η εμφάνιση των συνδέσμων αυτών στον Iστότοπο δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον Ιστότοπο, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους, ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των στοιχείων που εμφανίζονται σε αυτούς.

Ευθύνη χρήστη

Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την ισχύουσα νομοθεσία (εθνική, ευρωπαϊκή κι διεθνή) και να μη χρησιμοποιείτε παράνομα ή καταχρηστικά τον παρόντα ιστότοπο και το περιεχόμενό του. Ευθύνεστε για κάθε βλάβη που προκαλείται στον Ιστότοπο από την παράνομη ή καταχρηστική χρήση του. Ο Ιστότοπος σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλει να διακόπτει την πρόσβαση και να απαιτήσει αποζημίωση.

Περαιτέρω, δεν έχετε το δικαίωμα: 1. Να προσπαθήσετε να διαταράξετε τη λειτουργία του Ιστοτόπου χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο, όπως ηλεκτρονικούς ιούς (viruses), trojan horses, worms, time bombs, denial of service attacks, flooding, spamming. 2. Να συλλέξετε ή να αποθηκεύσετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες. 3.Να παρακάμψετε την τεχνολογία που εφαρμόζει ο Ιστότοπος. 4. Να χρησιμοποιήσετε τεχνολογία ή μέσα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία των υπηρεσιών του Ιστοτόπου.

Ο Ιστότοπος έχει το δικαίωμα να διαγράψει ή να αφαιρέσει το παράνομο ή προσβλητικό περιεχόμενο και να εμποδίζει τη χρήση της ιστοσελίδας.

Λειτουργία του Ιστοτόπου – περιορισμός ευθύνης

Ο Ιστότοπος καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους χρήστες, καθώς και για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του ιστοτόπου. Ωστόσο, δεν εγγυάται την αδιάλειπτη διαθεσιμότητά του ιστοτόπου, καθώς μπορεί να επηρεάζεται από αιτίες που δεν ελέγχονται από αυτόν, όπως για παράδειγμα από προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνιών ή από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών ταυτόχρονα.

Ο Ιστότοπος δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του θα είναι απαλλαγμένες από σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημιά του επισκέπτη/ χρήστη ή τρίτου, οφειλόμενη είτε σε χρήση/ αντιγραφή/ φόρτωση είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες από τρίτους παρεμβάσεις σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του Ιστοτόπου. Κάθε χρήστης πρέπει να φροντίζει για τη δική του προστασία (χρήση antivirus ή άλλων συστημάτων προστασίας) πριν τη χρήση του Ιστοτόπου. Το κόστος διορθώσεων το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση ο Ιστότοπος.

Είναι πιθανό, για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης του Ιστοτόπου, να διακόπτεται ή/και να τροποποιείται προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του Ιστοτόπου. Οι χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι ο Ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν ζημία των χρηστών προερχόμενη από τη χρήση του Ιστότοπου ή την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’ αυτόν, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών.

Διαφορές

Διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων, θα επιλύονται κατ’ αρχήν φιλικά, εάν όμως τούτο δεν καταστεί εφικτό, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη, δεν θα επηρεάσει την ισχύ των άλλων διατάξεων που θα παραμείνουν σε ισχύ. Ο Ιστότοπος μπορεί να μεταβιβάσει τα δικαιώματά της χωρίς τη συγκατάθεση τρίτων και διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα της ελεύθερης δικαιοπρακτικής ελευθερίας με την επιφύλαξη της τήρησης των σχετικών διατάξεων κατά το χρόνο της μεταβίβασης. Τα μέρη συμφώνησαν σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στην παρούσα συμφωνία. Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συμβουλή, ενθάρρυνση, πρόταση, οδηγίες ή καθοδήγηση προς τους χρήστες να ενεργούν ή να παραλείπουν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στο info@psychoanalyst.gr

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα “Πολιτική Απορρήτου” (στο εξής «Πολιτική») περιγράφει και επεξηγεί τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγει η ο ιστότοπος psychoanalyst.gr (στο εξής «Ιστότοπος»), πώς τα διαχειρίζεται και πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Με την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου κατά την εγγραφή σας, συμφωνείτε ρητά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω. Μελλοντικά, ο Ιστότοπος ενδέχεται να παρέχει επιπλέον χρήσεις και να αποκτήσει αυξημένη λειτουργικότητα. Αν αυτό συνεπάγεται οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες και πρόσθετοι όροι στην παρούσα Πολιτική. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, κάθε νέα χρήση / υπηρεσία του Ιστοτόπου που εισάγεται θα υπόκειται στην παρούσα Πολιτική. Στην περίπτωση κατά την οποία η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του Ιστοτόπου (π.χ. αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) διέπεται από ειδικότερη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ειδικότερη αυτή πολιτική θα ισχύει από κοινού με την παρούσα Πολιτική. Σε περίπτωση σύγκρουσης, υπερισχύει η ειδικότερη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων κάθε υπηρεσίας.

Δεδομένα που συλλέγονται από τον Ιστότοπο

Ο Ιστότοπος συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της νόμιμης και ορθής λειτουργίας του και για να προσφέρει στους επισκέπτες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα σχετικά με τη χρήση του Ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας (“δεδομένα χρήσης”) για σκοπούς ανάλυσης της χρήσης του Ιστοτόπου και παρακολούθησης και βελτίωσης του Ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα χρήσης μπορούν να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τη γεωγραφική θέση, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την πηγή παραπομπής, τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων και τις διαδρομές πλοήγησης του Ιστοτόπου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, τη συχνότητα και τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών και του Ιστοτόπου από εσάς. Η πηγή των δεδομένων χρήσης είναι η Google Analytics. O τρόπος με τον οποίο η Google Analytics συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα μπορεί να βρεθεί εδώ: https://policies.google.com/technologies/partner-sites .

Αποδέκτες των δεδομένων

Αποδέκτης των δεδομένων του χρήστη των Υπηρεσιών είναι ο Ιστότοπος. Τα στοιχεία εγγραφής σας φυλάσσονται με ασφάλεια και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο.

O Ιστότοπος ενδέχεται να εμφανίζει διαφημίσεις από τρίτους δικτυακούς τόπους καθώς και να περιέχει συνδέσμους, οι οποίοι παραπέμπουν σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Ο Ιστότοπος δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνος για την πολιτική ιδιωτικότητας και τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων τέτοιων δικτυακών τόπων. Όταν μεταφερθείτε στους εν λόγω δικτυακούς τόπους δεν ισχύει η παρούσα Πολιτική και σας συστήνουμε να διαβάζετε τις αντίστοιχες πολιτικές ιδιωτικότητας.

Σκοποί επεξεργασίας

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και των επισκεπτών του Ιστοτόπου περιορίζονται στις πληροφορίες που απαιτούνται για τη λειτουργία και τη βελτίωσή του, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Αυτά τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Δεν πωλούμε, διανέμουμε ή μισθώνουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους εκτός αν έχουμε την άδειά σας ή απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους όταν η αποκάλυψη αυτή είναι απαραίτητη για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, είτε στα πλαίσια δικαστικής διαδικασία είτε στα πλαίσια διοικητικής ή εξώδικης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει αποκλειστικά για τη διεξαγωγή των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων και την παροχή (συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης) των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τα δεδομένα που συλλέγουμε δεν τα μοιραζόμαστε με νομικά ή φυσικά πρόσωπα παρά μόνο μετά τη συγκατάθεσή σας. Μπορεί τέλος να αποκτήσουμε πρόσβαση, να μεταφέρουμε, να αποκαλύψουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα, όταν πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για τους παρακάτω λόγους : α) Τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε έγκυρη νομική διαδικασία, η οποία μπορεί να προέρχεται επίσης από τις αστυνομικές αρχές ή άλλες κρατικές υπηρεσίες. β) Τη συντήρηση της ασφάλειας των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης ή της διακοπής μιας επίθεσης στα συστήματα υπολογιστών ή τα δίκτυά μας ή την προστασία των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας του Ιστοτόπου.

Ασφάλεια δεδομένων

Η προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών του Ιστοτόπου και των χρηστών των υπηρεσιών μας αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα που απαιτούνται ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την διαθεσιμότητα και την εγκυρότητα των δεδομένων των χρηστών μας. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

Σχετικά με την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να λάβει χώρα μέσω του Ιστοτόπου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι κρυπτογραφημένη και το τυποποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ασφαλές μέσο επικοινωνίας. Ο Ιστότοπος δεν μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια ή την εμπιστευτικότητα των μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρονικό διάστημα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων των επισκεπτών του δικτυακού τόπου και των χρηστών των υπηρεσιών μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο όπως επιτρέπεται από τον νόμο ή σύμφωνα με τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών μόνο για όσο απαιτείται, ώστε να ικανοποιούνται οι σκοποί της επεξεργασίας (όπως ορίστηκαν πιο πάνω) ή μέχρι ο χρήστης να διαφωνήσει με την χρήση των Προσωπικών Δεδομένων από τον Ιστότοπο ή μέχρι να αποσύρει τη συγκατάθεση του. Στην περίπτωση που απαιτείται από τη νομοθεσία ή σε περίπτωση που απαιτείται για την δικαστική διεκδίκηση ή υπεράσπιση του Ιστοτόπου έναντι νομικών αξιώσεων η διατήρηση των προσωπικών δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ο Ιστότοπος θα διατηρεί τα Προσωπικά Δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Cookies

Θα σας ζητήσουμε να συναινέσετε στη χρήση των cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον Ιστότοπο. Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο που αποστέλλεται από ένα διακομιστή ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας (υπολογιστής desktop, laptop, tablet, smartphone ή άλλη συσκευή). Το αναγνωριστικό στη συνέχεια αποστέλλεται πίσω στον διακομιστή κάθε φορά που το πρόγραμμα περιήγησης ζητά μια σελίδα από το διακομιστή. Τα cookies βοηθούν στην ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστού ή μας ενημερώνουν όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Επίσης, μας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας εντοπίσουμε όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο και καθώς περιηγείστε σε αυτόν και για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται, βοηθώντας μας να αναλύσουμε δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και να βελτιώσουμε τον Ιστότοπό μας.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο Ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε.

Τρόπος πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας και ελέγχου αυτών

Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με το αν και ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται σε σχέση με εσάς .

Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, στο βαθμό που είναι ανακριβή ή/και ελλιπή.

Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να ζητήσετε επίσης τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Ο Ιστότοπος θα διαγράψει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τα προσωπικά σας δεδομένα υπό τους όρους και προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποια νομική υποχρέωση ή αν δεν έχει άλλο έννομο δικαίωμα της για να τα διατηρήσει.

Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων υπό τους όρους και προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να ενημερωθείτε πριν την άρση του περιορισμού της επεξεργασίας.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Δικαίωμα φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και το δικαίωμα να τα διαβιβάζετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων λόγω ιδιαίτερης κατάστασή σας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία δεν βασίζεται σε δική σας συγκατάθεση αλλά σε έννομο συμφέρον μας ή σε έννομο συμφέρων τρίτων. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους και υπέρτερο συμφέρον για την επεξεργασία ή για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Τέλος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Παρακαλείσθε να απευθύνετε αυτά τα αιτήματα ή άλλες ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με αυτή την παρούσα Πολιτική ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιστοτόπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: info@psychoanalyst.gr

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε/επικαιροποιούμε την παρούσα Πολιτική ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από καιρό σε καιρό, δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στον δικτυακό τόπο. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική που ίσχυε κατά τη στιγμή που παρείχατε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την εν λόγω Πολιτική. Όταν λάβει χώρα σημαντική αλλαγή στην Πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε κατάλληλα. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική και να διαβάζετε προσεκτικά οποιαδήποτε σχετική ειδοποίηση λαμβάνετε. Με τη συνεχιζόμενη χρήση του Ιστοτόπου συναινείτε στην ενημερωμένη Πολιτική. H πολιτική απορρήτου του Ιστοτόπου διέπεται από τις αρχές του νόμου 2472/1997, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Scroll to Top

Χρησιμοποιούμε cookies για ανάλυση πληροφοριών, εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε αυτήν τη χρήση. Μάθετε περισσότερα εδώ